top of page

'Mike (10 jaar) heeft de teken- therapie bij jou altijd als zeer fijn ervaren. Zeker voor kinderen met een trauma bij jij de aangewezen persoon waarbij kinderen zich op zich gemak voelen. De sessies hadden altijd een doel, er zat altijd een gedachte achter om dingen te verwerken. Mike kwam altijd vrolijk en met een goed gevoel thuis.
Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.'

'Alle drie mijn kinderen hebben getekend bij Inger. Ik heb bewust gekozen voor deze vorm van therapie omdat het zeer laagdrempelig is, zeker voor kinderen.
Of je nu creatief bent of niet, Inger haalt het beste uit je kind. Op een speelse manier worden onderwerpen waar ze tegenaan lopen omgezet in iets positiefs. Wekelijks werd er thuis gevraagd; 'wanneer mogen we weer naar Inger', er werd naar uitgekeken en bij terugkomst waren de kinderen vrolijk, blij, vol verhalen én trots op hun creatie!'

Kate had last van faalangst met name voor toetsen waar veel druk op lag zoals de Cito.
Dit belemmerde haar om haar kennis tot uiting te laten komen.
Om hiermee om te gaan zijn we terecht gekomen bij IkBeteken. Hier is zij aan de slag gaan om te leren omgaan met prestatiedruk, maar op een creatieve en vrije manier. 
Ongelooflijk bijzonder wat je uit de creatieve uiting van je kind kunt halen. Omdat het vanuit het onderbewustzijn komt, komen dingen boven die je niet bedenkt en kunnen ze het op een creatieve manier een plek geven. Ze werd zelfverzekerder, vrolijker en krachtiger, erkende wie ze was en wat zij kon en kon daardoor in haar eigen kracht staan waardoor de enorme druk afnam.

 
Alec vond het lastig om zich voor een langere tijd te focussen en te concentreren toen hij op de basisschool zat. Toen hij in een hogere groep zat werd dit wel van hem verlangd. Omdat het bij Kate zo enorm goed had geholpen, is Alec ook naar Inger gegaan. Jeetje, wat een ander kind kreeg ik elke vrijdag terug: opgelucht, vrolijk en blij. Niet alleen heeft hij geleerd hoe hij zich kan focussen, ook heeft hij zich op deze manier emotioneel kunnen uiten wat resulteert in een jongen (inmiddels op de Middelbare school) die enorm goed zijn gevoel kan omschrijven. Daarnaast heeft hij ondervonden dat hij wel degelijk zich kan concentreren mits het gene wat hij doet boeit. Naast het kunnen focussen heeft het enorm opgeruimd emotioneel gezien, wat heel bevrijdend voor hem heeft gewerkt. Heel dankbaar en een enorme aanrader.

Mijn dochter heeft na een vervelende ervaring in het buitenland last gekregen van verlatingsangst, waardoor ze overal bang voor werd. Ze is op 8 jarige leeftijd met Inger aan de slag gegaan op een relaxte manier. Tekenles noemde we het, om het laagdrempelig te houden voor haar. Tess tekende elke week. Inmiddels is onze dochter 12 jaar, Ze heeft het als heel prettig ervaren. "Onmerkbaar ben je aan het praten over je angsten. Ik vond het echt prettig. Ook tekende ik een wijze Uil die over mij waakte".

Inger is creatief, heel open en lief en heeft een natuurlijke en rustige manier van werken, waarbij kinderen zich erg op hun gemak voelen. Het heeft onze dochter erg geholpen.

bottom of page